Februari i Bryssel

Tiden går, och snart är det vår, känns det iaf som här i Bryssel! Solen skiner titt som tätt och blommor och knoppar träder fram.
 
 
Os har ju varit och det har gått att följa tack vare att många av oss har svenska kanaler här. Eller som igår, så såg vi på hockeymatchen på BBC.

Alina och jag kombinerar scones och skidor. (Hon ville inte ha huvudet med...)

Igår åt vi då pannkakor och såg på hockey

Nelly, pannkaksmästaren själv:

Nelly är inte skenögd eg, men hon brukar vilja framställa sig som det på foton, elr så är det så att hon inte gillar att vara med på foton...
 
I lördags vart det besök på den kära chokladoutleten... Glada med sol och choklad, och mästerfotografen Nelly slår till igen...
(Kemmie, Stina, Mandy, Emelie, Nelly och Jag)

Allahjärtansdag vart det en (o)romantisk "dejt" med Kemmie, Nelly, Lovisa och Simon ute i Bryssel:


Och vi fortsätter med vårt älskade Belga på fredagarna:
(Kemmies fotot, som jag snodde)
 
 
Deras luncher är bland de mest prisvärda i Bryssel , och väldans goda!
 
 

Antwerpen och Boom

Det vart Antwerpen i Lördags på klubb Noxx, med middag och övernattning i Rebaccas lägenhet i Boom.
Helgen i bilder, alla tagna med stinas mobil, Tack!
 
 
 
 
Förlåt Therese, men den var så rolig, du är ju så söt på de andra bilderna så.... (hon skulle spela lite överdrivet sexig, därav den intensiva blicken.)
 
Stina körde lite selfies väl på klubben med Alina och Therese
 
 
Och förlåt Kemmie, vet fortfarande inte riktigt vad du gör, men ja, likväl... hehe.
 

Game of Britain

En vecka till har gått, och det har varit gratisvecka på friskis och svettis, så jag har lyckats värva några nya till föreingen. Den kommande veckan ska jag börja på en ny franska kurs, nästa nivå, då den andra har avslutats. Men nu har jag valt intensiv, för att hinna med en extra innan sommaren. Då jag har mer fritid med denna familljen, min nya, hoppas jag att det ska fungera bra. Har varit lite rastlös då och då nu.

Veckan i bilder (framförallt helgen)
 
Fredag på Flagey.
 
 
Den söta bartendern gjorde ett hjärta till mig...
 
 
Fick passa barnen lite extra i helgen också, det blev hemmagjord hawaii som önskat, lite bakning, och byggande med meccano. (om ungefär ett decenium elr två när jag kanske tillslut får barn själv, då ska de minsann få leka med meccano och lego, "far best" leksakerna som finns!)
 
 
Och så har jag, Alina, Kemmie, och Nelly bokad en resa till london under ungarnas sportlov. Så vi tog en kväll och spelade passande nog ett spel som hette "the game of Britain", och planerade inför resan.
(Tog ngra bilder från Nelly och Alina, Tack!)